Over deze website

Welkom aan boord! Mijn naam is Mark Wichers en ik ben een enthousiast liefhebber van treinen. In 1961 verhuisden mijn ouders, zussen en ik naar East Croydon (ten zuiden van Londen). Daar maakte ik voor het eerst kennis met stoomtreinen, die elk uur met veel lawaai onder het treinviaduct vlak naast ons huis voorbij raasden. Toen ik op mijn verjaardag een modelspoorbaan startset kreeg, was ik verkocht.

Nu ben ik al weer een paar jaar gepensioneerd maar treinen hebben eigenlijk altijd een grote rol gespeeld in mijn carrière. Het kon bijna niet anders dan dat ik in de reiswereld terecht kwam.

In 1988 gestart met een eigen reisburo in Den Haag, gespecialiseerd in bijzondere treinreizen, medebedenker en organisator van het 40-daagse treinreis rond de wereld project. 

Vanaf 2007 gewerkt bij trein touroperator Treinreiswinkel, verantwoordelijk voor het samenstellen en uitvoeren van o.a. Luxe- en Verre Reizen.

Ik laat u graag profiteren van mijn ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen van bijzondere treinreizen!

 

 

 

Toelichting

Op de luxe treinen pagina's worden pictogrammen gebruikt om zoveel mogelijk relevante informatie over deze luxe trein te geven.

De officiële website van de spoorwegmaatschappij.

YouTube video's (Engelstalig) geven meer achtergrondinformatie en laten u de luxe treinreis 'meebeleven'.

Op een aparte pagina staan als inspiratie alle video's nog eens bij elkaar alfabetisch gerangschikt op naam van de treinen.

Uitgebreide routebeschrijvingen, vertrekdata, tarieven. Nederlandse tekst via Treinreiswinkel of Engelstalige informatie via de website van de spoorwegmaatschappij.

Deze luxe trein rijdt alleen overdag. Bij meerdaagse reizen overnachting (en) in een luxe hotel.

Deze luxe trein rijdt overdag en 's nachts.

Deze luxe trein rijdt overdag en staat 's nachts (waar mogelijk) stil bij een perron.

Overnachting (en) in een luxe hotel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.