El Expreso de la Robla

El Expreso de la Robla is een comfortabele trein met airconditioning die rijdt door het schilderachtige landschap van Noord-Spanje.

3-daagse luxe treinreis Bilbao - Leon

De route biedt de nostalgie van vervlogen treinreizen met alle moderne gemakken. Na het uitgebreide ontbijtbuffet wordt u door een gids met een luxe touringcar meegenomen naar interessante steden en bezienswaardigheden langs de route. Lunch en diner vinden plaats in regionale toprestaurants onderweg. 's Nachts staat de trein stil bij een station zodat u kunt genieten van optimale rust. Een zeer ontspannen manier om te genieten van de prachtige kustlijn en het ruige, bergachtige noorden van Spanje.

Een 6-daagse luxe treinrondreis vanaf Oviedo

De Pilgrim's Route is een unieke route met alle luxe die u van el Expreso de la Robla mag verwachten. Denk hierbij aan alle comfort, de beste gastronomie en service van de hoogste kwaliteit. In zes dagen maakt u een rondreis met Oviedo als begin- en eindpunt. Onderweg komt u langs prachtige locaties als Viveiro, Ortigueira en natuurlijk Santiago de Compostela. Alle excursies en tours met gids zijn hierbij inclusief. Deze combinatie van service, sightseeing, wandelen en luxe is een ervaring voor de rest van uw leven.